(R)USKO viert 75 jaar USKO!

Het USKO bestaat in 2020 75 jaar! Dat gaan het RUSKO en het USKO gezamenlijk vieren met een muzikaal feestweekend en concert.

In het Akoesticum in Ede zullen wij een ons dit keer wagen aan “Ein Deutches Requiem” van Johannes Brahms. Op zondagmiddag sluiten we het weekend af met een concert in het Auditorium van Akoesticum. Natuurlijk wil je daar bij zijn! In principe kan iedereen meedoen die mee wil doen. Maar als je wilt overnachten in het Akoesticum, wees er dan snel bij want er zijn maar 85 slaapplaatsen beschikbaar. Alle overige deelnemers zorgen zelf voor hun overnachting.
Het weekend staat onder muzikale leiding van Gilles Michels en Johan Rooze.

Wanneer? Zaterdag 16 en zondag 17 mei 2020
Waar? Akoesticum in Ede (www.akoesticum.org)

Ja, ik wil meer weten / inschrijven