Ga mee op tournette naar Bouillon, Hemelvaart (mei) 2018

In mei 2018 gaat het RUSKO op tournette naar Bouillon – een pareltje in de Ardennen! Hemelvaart, wil zeggen: donderdag 10 mei 2018 tot en met zondag 13 mei 2018. Het plan is om met Hemelvaart (10 – 13 mei 2018) het Magnificat en, oh zo gepast, het Hemelvaartsoratorium, beide van J.S. Bach,te spelen en te zingen.Johan staat al te trappelen en schreef ons zo mooi: “Het wordt een Alpha-Omega concert. Dwz. De annunciatie van Jesus’ geboorte als Alpha, en de Hemelvaart als Omega. Het begin en einde van de Christustijd in de wereld.”Beide werken hebben overigens de volledige Hohe Messe bezetting. Fluiten, hobo’s, trompetten, pauken, etc. Feestelijke muziek dus, en iedereen kan mee. Het wordt een mooi handzaam concertje (ca. 1 uur) in een mooi handzaam kerkje, op de zaterdagmiddag om 15:00.Via de volgende link kom je op een aparte site terecht met meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.