Met de Hohe Messe naar Brugge in mei 2016

De volgende tournette gaat naar Brugge en wel met Pinksteren 2016 op vrijdag 13 t/m maandag 16 mei!  Op het programma: Hohe Messe J.S. Bach, o.l.v. Johan Rooze. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Francesco heeft al diverse concertlocaties en slaapplaatsen bezocht en gesproken met o.a. de deken van Brugge en een enthousiaste pastoor. Het is goed denkbaar dat we zullen concerteren in de St. Annakerk van Guido Gezelle, Vlaanderens grootste dichter; Hij is er gedoopt en heeft er zijn communie gedaan.

De kerk ligt aan de rand van het centrum en tevens op loopafstand van een royale jeugdherberg die ons veel speelruimte geeft. Daarnaast voldoende ruimte en zelfs aparte gebouwen om ook langere nachten slapend door te brengen.

Het programma ziet er ongeveer zo uit: Vrijdag 13 mei ’s middags vertrek, zaterdag hoofdzakelijk repeteren, zondag concert, maandag een toeristisch bezoek aan Brugge. Niet te laat weer terug. Tussendoor ruimschoots mogelijkheden om de banden met rusko-maatjes aan te halen; In de stad Brugge of in de herberg waar je jeugdig zult zijn, zoals altijd. Succes verzekerd. Meer informatie en inschrijven